hemodom logo white since1988 260x38
  • O nama

O nama


hemodom logo zid 250x116Hemodom je osnovan 21. septembra 1988. godine kao zanatska radnja za proizvodnju sredstava za pranje i odmašćivanje u industriji. Proizvodni program se razvijao prema zahtevima tržišta i to isključivo vlastitim snagama. U samom početku je bilo desetak proizvoda, uglavnom tečnih i namenjenih industriji alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Razvijena je i posebna oprema i tehnologija za proizvodnju čvrstih i tečnih pasti za poliranje metala. Ugradnjom opreme za proizvodnju praškastih proizvoda mogli smo ponuditi potpunu paletu proizvoda i mesnoj i mlekarskoj industriji.


Proširenjem proizvodnog prostora, stekli su se uslovi za kompletiranje ponude veterini, kao i za proizvodnju sredstava za pranje i dezinfekciju u humanoj medicini. Formiranjem sopstvene, dobro opremljene, laboratorije, uvođenjem ISO standarda, kao i povezivanjem sa renomiranim institutima koji prate našu proizvodnju, učinili smo puno kako bi ugled „HEMODOM"-a svakim danom bivao sve veći.


Prateći zahteve savremenih tehnologija, kao i uvođenje sve strožijih standarda u prehrambenoj industriji (HACCP, BRC HALAL..), želeli smo da svojim partnerima ponudimo potpun program održavanja higijene: profesionalne alatke, dezo-barijere, automatske dezo-stanice, kao i sav ostali prateći pribor. Tako je došlo do saradnje sa ino firmama „VIKAN" i „KITTNER"


Iz veoma tesne saradnje sa farmama, došlo se do ideje o uvozu posebnih aditiva za stočnu hranu. Time je, uz postojeću paletu sredstava za pranje i dezinfekciju, pribora i opreme i ponuda farmama u potpunosti zaokružena.

Organizaciona struktura „Hemodom"-a (u rad su uključeni supruga i dva sina) pokazuje ono što je bila i težnja osnivača: PRAVA PORODIČNA FIRMA. To opredeljenje, dakle, PORODIČNA FIRMA, daje glavni pečat firmi:

„SVE GENERACIJE ZAJEDNIČKIM SNAGAMA DO CILJA: BOLJA SADAŠNJOST – SIGURNIJA BUDUĆNOST"

Porodična firma znači da je proizvodnja sredstava za pranje i dezinfekciju naše opredeljenje, da je odnos prema kvalitetu proizvoda, poslovnim partnerima i svim obavezama koje iz toga proističu izuzetno odgovoran i korektan. Samo takav stav omogućuje realizaciju naše devize!

 

 

Hemodom, Ulica Ljiljana 9, Sremska Kamenica, Srbija
Email : hemodom@hemodom.co.rs   Tel : +381 - 21 - 463 - 151