hemodom logo white since1988 260x38

VIKAN pribor

hlebovi 250x200

Pored sopstvenih proizvoda - sredstava za pranje i dezinfekciju u prehrambenoj industriji, Hemodom nudi i profesionalan alat za održavanje higijene renomiranog evropskog proizvođača Vikan iz Danske , čiji smo mi zastupnici za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Uvođenje sistema HACCP postavlja nove zahteve i radikalne promene u odnosu na dosadašnji odnos prema higijeni. Alatke za održavanje higijene više ne mogu biti od prirodnog materijala (drvene drške i četke od sirka), jer se pokazalo da bi one ubrzo postajale rasadnik i prenosilac bakterija.

Na scenu su stupili savremeni materijali izuzetne fizičke i termičke stabilnosti, ergonometrijskog dizajna, projektovani za svaku namenu.

vikancetke 253x200Upravo to je zajednička osobina palete proizvoda VIKAN:vikan cetka plava 250x200

- vlakna četaka su od poliestra ili polipropilena otporna na temperaturu do 121 ºC, što omogućava potpunu sterilizaciju

- dužina, gustina i oblikovanje vlakana pruža maksimum efikasnosti u radu, kao i različite stepene čvrstine četaka (meke, srednje meke ili tvrde)

- sve četke imaju univerzalni navoj za zamenu drški (različitih dužina) uz mogućnost protoka vode kroz dršku i četku

- veliki raspon dužina drški: 165, 650, 1000 , 1300, 1500 i 1700 mm, kao i teleskopske drške od 1250 – 1810, 1500 – 2780 pa do 2000 - 6000 mm čini sve delove pogona ili opreme lako dostupnim za čišćenje

 

bazen-sa-linijamaHemodom u svom prodajnom programu ima i proizvode kompanije Vikan koja ima čitav niz proizvoda koji služe za održavanje higijene.

- Četke

- Krpe

- Pištolji za raspršivanje pene

- Drške za različite proizvode za održavanje higijene

- Lopatice za razne namene

- Bolnička kolica

i još mnogo drugih proizvoda.

 

Proizvodi su razvrstani u nekoliko linija:

- Vikan hygiene system

- Vikan transport system

- Vikan ErgoClean

 

Skoro svi proizvodi se izrađuju različitim veličinama, bojama i oblicima. Katalog Vikanovih proizvoda je vrlo obiman ali mi smo tu da vas posavetujemo koji proizvod najviše odgovara vašim potrebama. U našim prostorijama imamo i "show room" gde vam možemo prezentovati neke od najpopularnijih proizvoda koje nudimo kupcima u Srbiji. Nazovite nas i zakažite sastanak da zajednički dođemo do rešenja za sva pitanja u vezi održavanja higijene.

Hemodom, Ulica Ljiljana 9, Sremska Kamenica, Srbija
Email : hemodom@hemodom.co.rs   Tel : +381 - 21 - 463 - 151