Postojimo od 1988. godine
Korpa je prazna

hemo88-dzak 220x250Sredstvo za pranje atmos komora, roštilja, aspiratora, posuđa, rerni i drugih jako zaprljanih površina.

"HEMO 88" je praškasto, veoma alkalno sredstvo na bazi neorganskih soli i površinski aktivnih materija. Lako i potpuno se rastvara u vodi (egzotermna reakcija) gradeći mutne, mlečno bele rastvore.

Sredstvo sadrži natrijum hidroksid (NaOH), što podrazumeva određena pravila koja se moraju poštovati prilikom korišćenja.
Sastav i osobine "HEMO 88 " su izuzetno dobro prilagođene vrlo strogim zahtevima klanične industrije u pogledu efikasnosti uklanjanja teških zaprljanja u atmos komorama (smola, katran) i
na podovima (tragovi gumenih točkova na pločicama, posebno na delovima staza za kretanje viljuškara).
Izuzetno dobar efekat pokazuje u velikim kuhinjama, pekarama i drugim mestima gde se pojavljuju jaka zaprljanja ili zagoreli organski ostaci.
Pored površina od običnog čelika i prohroma, "HEMO 88" uspešno čisti i keramičke i betonske površine.
Kod pranja tacni od aluminijuma, može se pojaviti matiranje površine (površina izgubi visok sjaj).

Način primene:

Za pranje atmos komora radna koncentracija je 3%, a temperatura rastvora - min. 50 °C. Kod pranja roštilja, aspiratora, zagorelog posuđa, rerni i td. koristi se 5% rastvor zagrejan na 60- 70 °C. Kod ovog pranja izuzetan značaj ima vreme delovanja! Gde god je to moguće rastaviti delove roštilja i potopiti ih u vruć rastvor. Ostaviti nekoliko sati (najbolje preko noći) i potom odstraniti odvojene nečistoće. Aspiratore i rerne naprskati vrućim 5 % rastvorom i ostaviti preko noći. Kod ručnog pranja, obavezna je upotreba sredstava zaštite: naočari, gumene rukavice, kecelja i čizme.

Način skladištenja:

"HEMO 88" se skladišti u suvim i hladnim prostorijama namenjenim za čuvanje opasnih hemikalija – u skladu sa Bezbednosnom listom.

Napomena:

Predložen način rada je dat kao prosečan i odgovara našim najboljim saznanjima. Kod pojedinih korisnika se mogu javiti odstupanja od navedenih vrednosti što je posledica specifičnih uslova i načina rada!

Hemodom poseduje sertifikate koji garantuju kvalitet našeg rada.


Kontakt

Hemodom
Ulica Ljiljana 9
Sremska Kamenica
Srbija

: hemodom@hemodom.co.rs
: +381 - 21 - 463 - 151