Postojimo od 1988. godine
Korpa je prazna

tracal tc bure 120x200Sredstvo za centralno podmazivanje transportnih traka

Namena i način delovanja:

"Trakal TC" je savremeno sredstvo za centralno podmazivanje transportnih traka (lanaca) u industriji alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Sredstvo se nanosi na trake posredstvom pumpi (dozatora) koje obezbeđuju optimalnu koncentraciju (razređenje) i ravnomerno kvašenje klizajućih površina.
Ispravan sistem za centralno podmazivanje traka, kao i korišćenje "TRAKALA TC" omogućuju besprekoran tok staklenih ili PET boca.
Pogodan izbor površinski aktivnih supstanci anjonskog i nejonogenog tipa ostvaruje efikasno podmazivanje i čišćenje traka uz veoma nisku penu što obezbeđuje nesmetani rad uređaja za kontrolu boca.
Sredstvo nije osetljivo na niske temperature. Ukoliko dođe do smrzavanja, sredstvo treba uneti u zagrejani prostor i otopiti na sobnoj temperaturi.

Radne koncentracije:

Sredstvo je koncipirano za rad u širokom rasponu tvrdoća voda i na veoma brzim i opterećenim trakama.
Osnovna preporučena koncentracija je od 0,3 do 0,5% (razređenje 1:333 do 1:200 ) uz rad sa vodom tvrdoće do 5 °dH.
Usklađivanje radne koncentracije sa specifičnim uslovima svakog korisnika se vrši u saradnji sa našim stručnjacima.
Preporučuje se povremeno ispiranje traka čistom vodom kako bi se uklonili ostaci emulgovanih nečistoća i produžio radni vek traka.
Pre upotrebe "TRAKALA TC" potrebno je ceo sistem za centralno podmazivanje temeljno isprati od zaostataka prethodno korišćenog sredstva, kao i proveriti ispravnost mlaznica. Zbog moguće nekompatibilnosti ne mešati "TRAKAL TC" sa drugim sredstvima za podmazivanje traka!

Napomena:

Predložen način rada je dat kao prosečan i odgovara našim najboljim saznanjima. Kod pojedinih korisnika se mogu javiti odstupanja od navedenih vrednosti što je posledica specifičnih uslova i načina rada!

Hemodom poseduje sertifikate koji garantuju kvalitet našeg rada.


Kontakt

Hemodom
Ulica Ljiljana 9
Sremska Kamenica
Srbija

: hemodom@hemodom.co.rs
: +381 - 21 - 463 - 151